Mindenmás

Betörtek egy lakóház melléképületébe Csanádpalotán, okostelevíziót és hangszórót is lopott a tettes

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki betört egy lakóház melléképületébe Csanádpalotán – tudtuk meg a rendőrségtől csütörtökön.

Mint kiderült, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. június 14-én hajnalban mászott be egy csanádpalotai ház udvarára. A melléképületbe bejutva felfigyelt egy okostelevízióra és egy hangszóróra, amit magához vett, majd sietve távozott az ingatlanból. A tolvaj mintegy 300 ezer forint kárt okozott a tulajdonosnak.

EGY 24 ÉVES FÉRFI VOLT A TETTES

A nyomozók az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként rövid időn belül azonosítottak egy 24 éves helyi férfit, aki két nappal később a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A makói rendőrök a nyomozást befejezték, az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb