Mindenmás

Szeged, az elhagyatott autók városa: három hete rostokolnak az összetört kocsik a Budai Nagy Antal utcában, de a Móra utca közelében is van egy

Három hete történt egy baleset a Budai Nagy Antal utcában, azóta ott rostokolnak az összetört autók a Szegedi SzC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium Tanműhelye előtt – hívta fel a figyelmet a jelenségre az egyik tag a Szeged365 társalgó csoportunkban.

A helyszínen egy összetört Honda és Mercedes is látható. Így írt a fotókat készítő Tibor: “Három hete történt a baleset! Azóta ott vannak ezek az autók! Lassan szépen elkezdik szétbontani! Gazdájának nem hiányoznak ezek az autók?” Az egyik kommentelő szerint a merci migránsautó volt, az ilyen járműveket pedig tudjuk, hogy nem sűrűn keresi a gazdája…

A MÓRA UTCÁNÁL IS VAN EGY ÁRVA AUTÓ

Mindezek mellett a Móra utca és a Hajnal utca kereszteződése közelében is van egy hónapok óta magára hagyatott autó, amit a Közterület-felügyelet már ki is szemelt magának. Nekik egyébként joguk lenne elszállíttatni az ilyen, és ehhez hasonló sorsa jutott autókat. Erre Katalin olvasónk hívta fel a figyelmünket, akitől fotót is kaptunk a napokban. Köszönjük szépen!

Mint írta, az ilyen csak úgy otthagyott autók elfoglalják a parkolót azoktól, akik a környéken laknak úgy, hogy a Móra utca egy része ráadásul már fizetős.

SZÁMOS ELHAGYATOTT AUTÓ VAN SZEGEDEN

Több mint fél évig állt egy Alfa Romeo is a Felső Tisza-parton. Kicsit poros és horpadt volt még októberben, majd márciusra már teljesen szétkapták az egyre csak rozsdásodó autót Szegeden, ami márciusban tűnt el végleg.

Lett egy utódja is, hiszen a Vedres utcában is figyelmesek lettek egy teljesen elhagyatott autóra, azonban ott nem egy Alfa Romeo rostokol, hanem egy Ford Mondeo.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb