Mindenmás

Füstöl egy autó a Juhász Gyula utca és a Brüsszeli körút sarkánál, tegnap pedig a kukák égtek az Olajos utcában (frissítve)

Füstöl egy autó a Juhász Gyula utca és a Brüsszeli körút sarkánál – írta pénteken délelőtt 9 óra után nem sokkal szerkesztőségünknek Bence. Információnk szerint a tűzoltókat már riasztották a helyszínre.

Nem csak Bence, hanem Éva olvasónk is írt. Beszámolója szerint csütörtökön este 10 óra előtt nem sokkal a tűzoltók az Olajos utcába vonultak ki. Mint írta, valószínűleg ismét a kuka gyulladt ki.

FRISSÍTVE: A SZEGEDI HIVATÁSOS TŰZOLTÓK FÉKEZTÉK MEG A LÁNGOKAT

Utóbbiról a katasztrófavédelemtől megtudtuk, hogy egy nagy méretű szemétgyűjtő lángolt csütörtökön este Szegeden, az Olajos utcában. A szegedi hivatásos egység oltotta el a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki.  

A tűzoltók mellett a rendőrök is akcióban voltak tegnap este. A Csillag tér és a Kereszttöltés utca találkozásánál állomásozott egy csomó egyenruhás:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb