Közélet

Napok óta lövöldöznek a migránsok a szerb-magyar határtól nem messze

Hétfőn és kedden is lövöldöztek Hajdújáráson és Palicson, a szerb-magyar határtól nem messze a migránsok. A hétfői összecsapásnak egy halálos áldozata és két sérültje volt, de nagyon úgy fest, hogy még mindig nem nyugodhatnak meg a lakosok, hiszen csütörtökön is sorozatos lövésekre riadtak.

Nem sokkal 16 óra után, július 27-én csütörtökön lövésekről számoltak be a Szabad Magyar Szónak a hajdújárásiak. Sorozatos lövéseket lehetett hallani, de az erős szél miatt nem lehet tudni, hogy pontosan hol dördülhettek el a fegyverek. Mint írják, a lövéseket a falu központjában is hallották.

EGYRE INTENZÍVEBBEK AZ ÖSSZECSAPÁSOK

Mindezek mellett a Pannon RTV arról számolt be péntek reggel, hogy nem csak délután, hanem csütörtök este is lövések hallatszódtak a szerb-magyar határ melletti erdőben. Mint írják, egyre intenzívebbek az összecsapások. A portálnak az éjjel is eljuttatták egy biztonsági kamera felvételét, amin sorozatlövés hallatszik:

HÉTFŐN LAKOTT TERÜLETEN LÖVÖLDÖZTEK

Lövöldözés tört ki a magyar-szerb határ melletti Hajdújáráson, hétfő este 9 környékén – írtuk meg kedden kora reggel, mint kiderült, két migránscsoport csapott össze. Azt is megtudtuk, hogy nem csak Hajdújáráson, hanem még 4 másik településen is lövöldöztek a hét első napján a határ túloldalán. Egy halálos áldozata van az összecsapásoknak, és ketten meg is sérültek.

Kedden pedig ezt történt:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb