Mindenmás

A hőmérsékletnél már csak egy valami magasabb, mégpedig az SSI Home Design nyári leárazása

#SUMMER… Érdemes megjegyezni Szeged, ugyanis ezzel a kuponkóddal nem kevesebb, mint 30%-ot spórolhatsz idén nyáron az SSI Home Design egyedi lakberendezési stúdiójában. Mutatjuk, pontosan hol és meddig tudod felhasználni a kupont és milyen termékekre érvényes.

Simon Szimonetta és Alexandra mindig készül valami extrával a szegedieknek és ez most sincs másképpen. Az SSI Home Design megálmodói mindent megtesznek, hogy Szeged legyen a legstílusosabb város. Most például minden nyári termékükre 30% kedvezményt biztosítanak augusztus 31-ig.

Legutóbbi látogatásunkkor egy Szeged365 Family tag régi kívánságát teljesítette Szimonetta, ugyanis segített megtervezni Hana vadonatúj, letisztult szobáját, amit utána teljesen személyre is szabtunk még a helyszínen. Ha lemaradtál volna a videóról, itt megtekintheted:

Ha szeretnél Te is egy ilyen különleges szobát, vagy feldobnád a konyhát, kertet, nappalit, akkor irány az SSI Home Design lakberendező stúdiója, ahol több tucat kiegészítő közül választhatsz. Ha pedig inkább otthonról intéznéd kényelmesen, akkor irány a webshop, ahol most a #SUMMER kuponkóddal minden nyári terméket 30% kedvezménnyel zsebelhetsz be!

Irány az SSI Home Design webshopja, ahol garantáltan megtalálod a Neked való kiegészítőt a több száz dekoráció között!
Vagy nézz be hozzájuk személyesen Szegeden a Bibó István utca 1. szám alatt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb