Kikapcs

FullAnyuuuu: “Hiszem, hogy ezen az estén sok nő fog új inspirációt, erőt és hitet meríteni az előadásból!” – Szuperhős anyák szeptemberben Szegeden!

FullAnyuuuu, vagyis Suhai Niki harmadszor tart előadást Szegeden, a Hungi Vigadóban, amely kifejezetten nőknek és anyáknak szól. Niki három évvel ezelőtt indította el Facebookon a Nők és Gyermekek védelmét célzó mozgalmát, amely mára több mint 31 ezer követőt számlál. Küldetésük a bántalmazás minden formájának elítélése és megelőzése, valamint az egymást segítő, támogató közösség építése.

A FullAnyuuuu elnevezésű mozgalom már több mint 150 családnak nyújtott segítséget, és több mint 70 nőt mentett meg a bántalmazás karmaiból, sőt, rengeteg gyermeket mentettek meg az éhezéstől. Niki hisz abban, hogy a nők összefogása az új és szebb jövő záloga, és hogy “Nő a nőnek nem ellensége, hanem segítőtársa”. Az előadásain keresztül pedig újra és újra ezt az üzenetet igyekszik eljuttatni közönségéhez.

Ez alkalommal, szeptember 8-án, egy különleges előadás keretében az anyaság minden kihívásával, örömével és nehézségével foglalkozik. Az est címe: “Szívvel-Lélekkel – Az igazi női esszencia ébredése”. Az előadás során a női lét minden szépségét és kihívását boncolgatja, arról beszélve, hogyan állhatnak helyt a nők a mindennapok során.

Mikor megkérdeztük, mennyire izgul az előadás előtt, Niki így válaszolt: “Nagyon várom már, hogy újra személyesen találkozzam a közönségemmel, és új erővel tölthessek fel minden résztvevőt. Hiszem, hogy ezen az estén sok nő fog új inspirációt, erőt és hitet meríteni az előadásból.”

Szeptemberben, amikor a kihívások sorra érkeznek, FullAnyuuuu előadása az a hely, ahonnan erőt és inspirációt meríthetünk. Az est során minden nő megtalálhatja azt a belső erőforrást, mely segítségével szuperhősként léphetsz tovább az élet útján. Ne habozz, vegyél most belépőt az estre ITT , és segíts a FullAnyuuuu mozgalmat. Ha nem tudsz személyesen ott lenni, támogatói jeggyel is segíthetsz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb