Szegedi Arcok

“Bármit megadok a kiskutyámért” – égen-földön keresik Gizmot Szegeden és környékén, aki egy autóbaleset után eltűnt yorki

Szombat délután veszett nyoma annak a közel kétéves yorkshire terriernek, aki egy karambolozó autóból ugrott ki és futott el Szeged és Ásotthalom között. Gizmot az egész környék keresi, gazdája pedig bármit megadna, hogy meglelje a négylábút.

Kazi Andrea közel két éve él együtt kiskutyájával, Gizmoval Hollandiában. A kistermetű yorki igazi társa Andreának, aki nagyon ragaszkodik a gazdájához, aki nyaralni jött haza Szegedre a rokonokhoz, amikor szombaton egy őz az autója elé ugrott és elvesztette az irányítását a jármű felett. A kocsi ekkor megcsúszott és átesett az árkon, majd többször is megpördült. A karambol után a kiskutya annyira megijedt, hogy amint tudott azonnal kiugrott az autóból és elszaladt Szeged irányába. Gizmot azóta nem találják.

VAN CHIPJE, ÉS MAGYARORSZÁGON REGISZTRÁLT A KUTYUS

A Ripost azt írja, hogy Andrea szerint valószínű, hogy kiskutyáját valaki megtalálta és elvitte magával, hiszen fajtatiszta, kislány és hihetetlenül aranyos. A baleset után, ahogy megvizsgálták a mentősök gazdit, ő azonnal a kiskutya keresésére indult és a csipogós játékaival hívta őt magához. Bejárta a környéken lévő erdőket és két napon át próbálkozott. A baleset közben Gizmo benne volt a táskájában, amiben utazni szokott. Az ütközés után azonban, ahogy kinyitottam az autó hátsóajtaját, hogy megnézzem őt, a kutya átugrott rajtam és elszaladt Szeged irányába – mesélte a Ripostnak Andrea, aki azt is kiemelte, hogy Gizmonak van chipje, és Magyarországon regisztrált kiskutya, így aki megtalálja és megnézeti az látja, hogy eltűnt és keresik őt.

AGGÓDIK A GAZDI

„Ha valaki meg akarja tartani, vagy pénzjutalmat kér cserébe, bármit megér nekem a kiskutyám. Elmegyek érte bárhová és megadok érte bármit, amit csak kérnek. De, ha valaki meg akarná tartani akkor is kérem írja meg nekem, hogy jól van-e Gizmo, hogy tudjam nem esett baja”– tette hozzá kétségbeesve a gazdi, aki állítja: bárki is vitte el, számítson rá, hogy nem fog nála megmaradni a kiskutya, mert nagyon hozzászokott Andreához és őt fogja keresni. “Ha valaki csipogós állatot csipogtat neki és azt mondja „itt van a kacsád”, akkor ugrik egyből. Neki ugyanis valamiért nem a játék szó vésődött be, hanem a kacsa” – mesélt az érdekes viselkedésről Andrea, aki lelkileg teljesen összetört kiskutyája elvesztésétől.

A BALESETRE NEM IS GONDOL, CSAK A KUTYUSRA

„A balesetre nem is gondolok, ahogy a sérüléseimre sem. Összetört a lelkem, hiszen mi ketten éltünk, ő várt engem otthon minden nap munka után. Bárhová elmegyek érte, vasárnapig az országban vagyok, de ha valaki később találja meg, akkor is el tudnak menni a rokonaim érte Szegedről én pedig azonnal repülök érte haza”– hangsúlyozta a megtört gazdi, akit a +31638377545 holland számon vagy a 06203739047 magyar számon is el lehet érni, ha valaki információval tud szolgálni Gizmorol. Megtalálójának pénzjutalmat ajánlanak fel, hiszen a család számára az az első, hogy Gizmo épségben visszakerüljön gazdijához és visszarepülhessen vele Hollandiába.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb