Kikapcs

Nem mered elzavarni Szegedről a leggazdagabb vállalkozót a tűzpiros Ferrarijával együtt…na fogd meg a söröm! (válaszoltak nekünk miért nem engedélyezték a jótékonysági akciót)

Megérkezett Szegedre a ,,Minden gyerek Ferrarija” nevű projekt, de elküldték a gyerekeket az egyik bevásárlóközpont parkolójából! A Szeged365 megtudta mi volt a gond.

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Szegedre is ellátogat a ,,Minden gyerek Ferrarija” nevű kezdeményezés, melynek köszönhetően kisgyerekek ülhetnek be egy tűzpiros sportautóba. A projekt Jákob Zoltánnak, az ország egyik leggazdagabb vállalkozójának köszönhetően valósul meg, vasárnap pedig Szegedre érkeztek, de nem ment minden úgy, ahogyan tervezték. Erről itt írtunk bővebben:

Természetesen bennünket sem hagyott nyugodni a dolog, hogy vajon mi lehetett a probléma, ezért gyors nyomozásba kezdtünk. Most meg is kaptuk a hivatalos válaszát a bevásárló központnak, amit változtatás nélkül mutatunk is Neked:

Sajnálattal közöljük, hogy az említett rendezvényt a szervezőknek nem engedélyeztük, így biztonsági előírásainkat követve szükségesnek találtuk a saját területünkön illegálisan megtartott rendezvény beszüntetését kérni. Fontosnak tartjuk a biztonságot és a jogi előírások betartását, és továbbra is ezen értékek mentén fogunk eljárni.”

Egyébként a korábbi cikkünkből is kiderül Jákob nem hagyta ennyiben a dolgot, a közösségi felületein tudatta gyorsan az új helyszínt. A vállalkozó TikTok oldalára töltött fel egy videót, amelyben arról beszél, hogy elküldték őket az egyik szupermarket parkolójából vasárnap délelőtt, annak ellenére, hogy már két héttel korábban értesítették őket, hogy jönnek. Emiatt a rendezvény helyszíne megváltozott, mint ahogyan a videóban elhangzik, az egyik közelben lévő munkaruhabolt mellett várják az érdeklődőket. Jákob Zoltán videójából az is kiderül, hogy eddig a program összes állomásán tárt karokkal várták a gyerekeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb