Sport

Irány Franciaország: rangos tornán bizonyíthat az OTP Bank – Pick Szeged

Az OTP Bank – Pick Szeged csapata alighogy visszatért a roglai edzőtáborból, a hétvégén már Franciaországban szerepel egy nemzetközi tornán. Méghozzá az EuroTournoi Handball-kupán, ahol az elődöntőben a francia Chambéry Savoie Mont Blanc Handball lesz majd az ellenfele, tudatta a klub.

Mint írták, pénteken hajnalban ért haza a csapat a roglai edzőtáborból. A magaslati felkészülést egy edzőmeccsel zárták, ahol a 21-9-es félidő után 34-27-re nyertek a Kékek a szlovén RK Gorenje Velenje ellen.

JÖVŐ HÉT CSÜTÖRTÖKÖN A PARTIZAN BELGRÁDDAL CSAPNAK ÖSSZE

A hétvége a pihenésről szólt, amit a játékosok ki is használtak, hiszen hosszú ideig nem lesz ilyen. Hétfőn délelőtt két csoportban a konditeremben kezdték a napot a fiúk. Répásy István erőnléti edző mozgatta meg a játékosokat. Szerencsére a betegek meggyógyultak, így már ők is edzettek. Ezt követően már a Pick Aréna küzdőterén tréningezik a csapat, hiszen jövő csütörtökön, augusztus 24-én, 17 órakor hazai pályán játszanak edzőmeccset, a szerb Partizan Belgrád lesz majd az ellenfelük.

ADDIG IS, IRÁNY FRANCIAORSZÁG

Addig azonban egy komoly feladat, egy rangos torna vár majd a Kékek csapatára. Pénteken kelnek útra, irány Franciaország, ahol újabb izgalmakban bővelkedő meccsek várnak az OTP Bank – Pick Szeged csapatára. Szombattól ugyanis Sélestatban szerepelnek egy négycsapatos tornán. Az EuroTournoi Handball-kupán az elődöntőben a francia Chambéry Savoie Mont Blanc Handball lesz majd az ellenfelük. Vasárnap a helyosztókat rendezik, hétfőn este érkezik vissza a csapat Szegedre.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb