Mindenmás

El akartak menekülni a polgárőrök elől a tolvajok, de elakadtak a sárban Eperjesnél

Több száz liter gázolajat lopott el két férfi és két nő Eperjesen – tudtuk meg szerdán a rendőrségtől, akik azt is kiemelték, hogy az ügyben indult nyomozás most zárult le.

Mint kiemelték, 2022. július 30-án érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy négyfős társaság Eperjes külterületéről gázolajat lopott. A helyi polgárőrök megzavarták a tolvajokat és értesítették a rendőröket. A társaság el akart menekülni, de elakadt az autójuk a sárban.

KÉT ALKALOMMAL CSAKNEM 400 LITER GÁZOLAJAT FÚJTAK MEG

Az egyenruhások ezek után elfogták az elkövetőket, előállították, majd kihallgatták őket a Szentesi Rendőrkapitányságon. Kiderült, hogy előző este szintén a helyszínen jártak. A két alkalommal csaknem 400 liter gázolajat vittek el egy öntözőgép tartályából, kannákból, illetve üzemanyaghordókból. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb