KikapcsVideo365

Gyorsulási elalvási verseny, teljesítve! Megnéztük, az Álommanó Ágy – és Matracbolt őrületes kihívását

Eszméletlen ötlettel rukkolt elő a szegedi Álommanó Ágy – és Matracbolt. Olyan kihívás elé állították a vállalkozószellemű szegedi egyetemistákat, amelyre talán példa sem volt még sehol az országban. A Bécsi körúton nemrég megnyitott matracüzlet ugyanis elképesztő ötlettel állt elő, gyorsulási elalvási versenyt hirdetett. Nos, a Szeged365 hasábjain ki is sorsoltunk két szerencsés, vagy inkább pihenésre vágyó szegedi egyetemistát, akik szerdán bebizonyították, bizony egy jó matracon bárhol, bármikor el lehet aludni, méghozzá elég gyorsan.

ALIG NEGYEDÓRA KELLETT AHHOZ, HOGY VERSENYZŐINK ÉDESDEDEN DURMOLJANAK

Vállalkozószellemű egyetemistáink, Gábor és Marci elmondták, mindkettejük számára nagyon fontos az alvás minősége, hiszen ahhoz, hogy jól teljesítsenek akár tanulmányaikban, akár munkájukban kipihentnek kell lenniük. Miután versenyzőink kiválasztották a számukra legszimpatikusabb ágyat, már indulhatott is az alvási gyorsulási verseny. Több sem kellett a srácoknak, akiket egyáltalán nem hozott zavarba, hogy az üzlet kellős közepén elaludjanak, alig telt el negyedóra, máris választott ágyukba belesimulva mindketten édesdeden durmoltak.

A MINŐSÉGI ALVÁS ALAPJA A MINŐSÉGI MATRAC

Amíg a fiúk aludtak, Molnár Sándor, az Álommanó Ágy – és Matracbolt alapítója elmondta, ahány ember, annyiféle szokás, mindenkinek egy kicsit mást jelent a tökéletes matrac: ki a puhábbra, ki a keményebb fekhelyre esküszik. Az viszont nem kérdés, hogy a minőségi alváshoz, minőségi matrac is szükséges. A fiúk pedig ezt kétségkívül be is bizonyították, az Álommanó öleléséből csak egy jó negyven perces pihentető alvás után kezdtek csak mocorogni, szemeiket nyitogatni. S, mint Gábor és Marci ébredés után elmondták, nagyon jólesett számukra a pihenés, s bírtak volna szinte bármeddig kiválasztott pihe-puha ágyaikban tovább szunyókálni.

CSÚCSKATEGÓRIÁS PÁRNA LETT A FIÚK JUTALMA

Természetesen a kihívást oly lelkiismeretesen teljesítő srácok jutalma sem maradhatott el. Éles szemű bíráink egész végig figyelemmel kísérték a gyorsulási elalvási versenyt, s mivel mindkét versenyzőnk maximálisan teljesítette a feladatot, Marci és Gábor is méltán kiérdemelte a csúcskategóriás Bio Soya Memory 100% szója növényi olajat tartalmazó párnát, az Álommanó Ágy – és Matracbolt, valamint beszállítójuk, a Best Dream jóvoltából.

TAVALYI LISTAÁRAK ÉS 10% KEDVEZMÉNY AZ EGYETEMISTÁKNAK

Molnár Sándor abba is beavatott bennünket, az őrület még nem ért véget az üzletben: “hiszünk benne, hogy a jó matrac nem egyenlő a drága matraccal, ezért ahogy a nyitáskor ígértük, beszállítónk, a Best Dream 2022-es listaáraival dolgozunk, amelyekből augusztus végéig 10% kedvezményt adunk, hogy ezzel is segítsük a Szegedre költöző kisgólyák pihenését” – árulta el az ízig-vérig szegedi matracüzlet alvásszakértője.

A gyorsulási elalvási versenyről természetesen videót is készítettünk, nézzétek meg Pipicz Dávid és Galyas Richárd kollegáink felvételein, hogyan is zajlott az elképesztő kihívás!

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb