Sport

Irtó büszkék vagyunk: Mocsári Bence hatodik a párizsi paratriatlon világkupán

Nagyon büszkék vagyunk: makói születésű Mocsári Bencével, a szegedi Titán Triatlon Club többszörös magyar bajnok paratriatlonista versenyzője a hatodik helyen végzett szombaton a párizsi paratriatlon világkupán.

A viadal eredményközlője szerint Mocsári Bence az úgynevezett PTS5-ös kategóriában 55:51 perc alatt ért célba. A számot az amerikai Chris Hammer nyerte 53:49 perccel.

A SZAJNA ROSSZ VÍZMINŐSÉGE MIATT AZ ÚSZÓSZÁM ELMARADT

Mint az MTI írta, a Szajna rossz vízminősége miatt az úszószámot nem tartották meg. A szervezők jelezték: nem kockáztatták meg a sportolók egészségét és biztonságát. A reggeli tesztek során derült ki, hogy a vízminőség nem teszi lehetővé, hogy a paratriatlonosok vízbe menjenek, ezért duatlon formájában rendezték meg a viadalt. Két hete ugyancsak a Szajna rossz vízminősége miatt nem tudták megtartani a nyíltvízi úszók világkupa küzdelmeinek párizsi versenyét.

BENCE A PÁRIZSI PARALIMPIÁRA KÉSZÜL

Legutóbb Bencével a télen beszélgettünk, amikor az ifjú, szegedi kötődésű sportoló elmondta, teljes erőbedobással küzd, hogy kijusson a 2024-es párizsi paralimpiára.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb