Kikapcs

Az exkluzív borkóstolóra, már csak ma tudsz venni EARLY BIRD áron sétáló jegyet! Mutatjuk a részleteket

Az igényes borimádók számára ismét egy kivételes lehetőség kínálkozik: a Régi magyar szőlőfajták Sétáló Borkóstolója nem csupán a borok világába kalauzol el, hanem az emberi érzékek és a természet közötti harmóniát is igyekszik megteremteni. Az esemény limitált számú, ezért ha még nem szerezted meg a jegyedet, figyelem: az EARLY BIRD ár ma éjfélig érvényes.

Az alkalmi és az elkötelezett borrajongók egyaránt találnak majd az eseményen olyan nedűt, ami a kedvencük lehet. A rendezvény nem csak a bort, hanem a borhoz kapcsolódó életérzést, kultúrát is bemutatja. A kiválasztott borok mögött álló pincészetek és sommelier-k maguk is jelen lesznek, hogy megosszák tudásukat és szenvedélyüket a résztvevőkkel. Minimum három borász személyesen is a rendezvényen lesz, és közel 50 tétel mutatkozik be a Kárpátia Borház kínálatából.

Az utolsó lehetőség az EARLY BIRD jegyekre

Az EARLY BIRD jegyek már alig pár óráig kaphatók, és azok, akik ma éjfélig megvásárolják őket, nem csupán pénzt takaríthatnak meg, de biztos helyet is szerezhetnek maguknak ezen az exkluzív eseményen. Itt tudod gyorsan ls kényelmesen megvenni online:

Személyesen is meg tudod venni a jegyeket, ahol még kóstolhatsz is: Szeged gyönyörű belvárosában, az Oskola utca 17. szám alatt a Kárpátia Borházban ma éjfélig is meg tudod venni személyesen az EARLY BIRD jegyeket.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Az érdeklődőknek érdemes mielőbb megragadniuk ezt a kivételes alkalmat, hiszen a különleges események azok, amelyek hosszú távú emlékeket és élményeket nyújtanak. Az, aki ma éjfélig megvásárolja az EARLY BIRD jegyet, nem csupán egy estére, de egy élményszerű utazásra is jegyet vált. A rendezvény szeptember 9-én lesz újszegeden a Délvidék Házban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb