Kikapcs

Elfogytak a SZIN pénteki jegyei, de itt még tudsz nyerni: irány a SPÁJZ a Kárász utcán

Nem titok, hogy a SZIN egyik legnépszerűbb napja a péntek. Ha nem sikerült időben beszerezni a belépőt, ne keseredj el! A Kárász utcai SPÁJZ élelmiszerboltban még mindig van esélyed beszerezni egy-egy jegyet a fesztiválra, méghozzá egy igazán izgalmas nyereményjáték keretein belül. De, ha a belvárosban menő helyen, kedvező árakon szeretnél vásárolni, akkor is nézz be hozzájuk.

A SPÁJZ Applikáció: minden vásárlás egy esély

A SPÁJZ nem csupán egy átlagos élelmiszerbolt, hanem egy olyan hely, ahol az ügyfelek megtapasztalhatják a vásárlás új dimenzióját. A bolt most indította el új applikációját, amely nem csupán a hűséges vásárlóknak kínál állandó kedvezményeket és aktiválható kuponokat, de egy exkluzív nyereményjáték keretein belül SZIN jegyeket is kisorsol.Minden elköltött 1000 Ft egy újabb esélyt jelent a SZIN jegyek megszerzésére. Töltsd le a SPÁJZ Applikációt, regisztrálj a hűségprogramba és máris részt vehetsz a játékban. RÉszletekért nézd meg a Facebook oldalukat.
 

Ne csak a SZIN-re, de a SPÁJZ-ra is érdemes figyelni!

A nyereményjáték mellett a SPÁJZ Applikáció a jövőben is jól jön, ha ott lapul a zsebedben a telefonodon. Az üzletben is jártunk legutóbb, akkor így írtunk a helyről, a lehetőségekről és a kínálatról:

Ma is beugrottunk hozzájuk, éppen Viki volt, aki ugyancsak megmutatta az önkiszolgáló pénztárt (gyors bevásárlás garantált), és az applikációra is felhívta a figyelmünket. Nem csak fotóztunk, hanem videóztunk is. Nézd meg, és ami a legfontosabb: TÖLTSD LE AZ APPOT! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb