Közélet

47 illegális határátlépőt zsúfoltak be egy furgonba Mórahalomnál

A letartóztatását indítványozták annak a három embernek, akik 47 illegális határsértőt zsúfoltak be egy furgonba, hogy őket Ausztriába szállítsák – közölte az ügyészség kedden.

Mint kiderült, a két felnőtt és egy fiatalkorú férfi az ország más részéről érkezett Mórahalom térségébe, hogy augusztus 17-én éjjel felvegyen a gépkocsiba 47 szírt, majd el is indultak az autópálya irányába. Röviddel ezután a rendőrök a furgont igazoltatták és a benne ülőket előállították. A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség a három férfi letartóztatását elrendelte.

610 HATÁRSÉRTŐ EGY NAP ALATT A VÁRMEGYÉNKBEN

A hétfő sem volt unalmas a járőröknek Csongrád-Csanád vármegyében. A rendőrség határrendészeti összesítőjéből kiderült, hogy Csongrád-Csanád vármegyében, 17 esetben összesen 610 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom, Röszke és Ruzsa közigazgatási területén. Az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád vármegyében, 8 esetben 240 főt viszont megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb