Mindenmás

Kifosztottak egy 11 éves kisfiút Vásárhelyen, a Szent István-napok zárónapján

A Szent István-napok zárónapján, azaz még vasárnap történt az eset, hogy egy 11 éves fosztottak ki Vásárhelyen. A rendőrök gyorsan elfogták a tettes(eke)t, amit nyilvános Facebook posztban köszönt meg a gyerek apukája. A rendőrség az ügyben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást – írja a Hódpress.

A történteket a sértett kisfiú édesapja tette közzé egy, a rendőrök gyors reagálását megköszönő posztban, melyből kiderült a gyermeket suhancok környékezték meg. A lap azt is kiemelte, hogy a poszt alatt a hozzászólók szerint a suhancok az Andrássy úti trafikoknál, illetve a tram-train megálló környékén bandáznak este 10 körül.

ELJÁRÁS INDULT

A portál megkereste a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ma közölték: az ügyben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás. Az ünnepségsorozat biztonságban telt, rendőri intézkedésre okot adó körülmény az ünnepel összefüggésben nem történt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb