Kikapcs

Exkluzív interjú Juhász Mátéval, a Szegedi DocPiano Band születésnapos alapítójával, ma este koncert a Napfény Műteremben

Szeged mindig is gazdag kulturális életéről volt híres, és a Napfény Műterem azok közé a helyszínek közé tartozik, ahol a művészet és a közösség együtt teremt maradandó élményeket. Egy különleges este lesz ma: készülünk mi is nagyon, hiszen a Napfény Műteremben különleges koncertet ad a DocPiano Band Juhász Mátéval, akinek itt is kívánunk nagyon boldog születésnapot! Exkluzív beszélgetésünket Mátéval és Andrással a cikkben tudod elolvasni.

Egyedi Zenei Élmények a Napfény Műteremben

Az estet 19:30-kor kezdik ma a teraszon, ahol a DocPiano Band egyedi Napfény Műterem Selection koncert keretében lép fel. A koncert 21:00-kor kezdődik, de addig is a vendégek a teraszon vacsorázhatnak, és mint megtudtuk a a Napfény Műterem vezetőjétől: fantasztikus lesz a hangulat, az asztalok 90%-ban már foglaltak, az időjárás-előrejelzés is megerősítette, a mediterrán terasz tökéletes hely az estének. A belépés díjtalan, és már lehet asztalt foglalni a következő elérhetőségeken:

Exkluzív Interjú Juhász Mátéval, és Kovács Andrással

A Szeged365.hu szerkesztősége beszélgetett Juhász Mátéval, aki a DocPiano Band alapítója és a rendezvény házigazdája, és a hét ünnepelte a születésnapját. A szegedieknek nem kell bemutatni a csapatot, akik nem csak Magyarország határain belül rendkívül népszerűek, hanem Európa több országába is hívják rendszeresen fellépni őket. A szegedi Juhász Mátéval és Kovács Andrással beszélgettünk:

Juhász Máté elárulta, az egyedi hangzású Napfény Műterem Selection koncert során mindenképpen egy különleges zenei válogatást hallhat majd tőlük a közönség. „Ahogy a zenekar is változik az idők során, most azt a korszakunkat kezdjük meg, amikor a zene mellé, picit egy ilyen előadás jelleggel bekerülnek történetek is a repertoárba, vagy az adott hellyel kapcsolatosan, vagy egy meghatározott tematika szerint” – árulta el Máté. Hozzátette, ennek megvalósításához nem is találhattak volna jobban passzoló helyet, mint a különleges gasztronómiai élményeket kínáló Napfény Műterem, mely csapata maximális szellemi nyitottsággal kalauzolja vendégeit a kulturális – kulináris utazások során.

Mint Mátétól megtudtuk, ezen a különleges estén a zenei gyöngyszemek közé olyan dalokat is becsempésztek, melyek a Fekete Ház Hetedhét Hungarikon kiállításának darabjaihoz kötődnek, általuk egy-egy kedves momentumot kiemelve. Az est menetrendjével kapcsolatban Máté elmondta, maga a koncert este 9 órakor kezdődik, a vacsorára pedig előtte kerül sor, amihez szintén különleges zenei élményt biztosít a Docpiano Band. „Olyan zenéket gyűjtöttünk egy csokorba, ami az elmúlt évtizedek alatt nagy jelentőséggel bírtak számunkra, illetve a személyes zenei világunkat tükrözi, melyeket nem nagyon hallhat máshol a közönség. Egy nyár végi, picit fülledt tartalommal megtöltött előadásra készülünk” – árulta el Máté.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb