KikapcsVideo365

Szegedi Pletykák, SZIN különkiadás: kiderítettük, mennyire jó az egyensúlyérzékük a fesztiválozóknak pár pohárka után

Utolsó estéjéhez érkezett a Szegedi Ifjúsági Napok. Négy nap őrület, fantasztikus hangulat és koncertek közelednek a végéhez. De mielőtt búcsúzunk az idei SZIN-től, azért vár még ránk ma este Krúbi, Manuel és a sokak által várt Rita Ora. A fesztiválhangulathoz pedig kétségkívül hozzátartozik, hogy koccintsunk egy-két pohárkával, vagy amennyivel jólesik. Legújabb Szegedi Pletykák rovatunkban arra voltunk kíváncsiak, milyen jól működik a fesztiválozók egyensúlyérzéke, ha már lecsúszott pár abból a bizonyos pohárkából.

A feladat igen egyszerű volt. Egy SZIN-es poharat kellett a vállalkozószellemű fesztiválozóknak a fejükön egyensúlyozni, közben pedig sétálhattak, guggolhattak, táncolhattak, de volt olyan bátor jelentkező is, aki nyomott a fején a pohárral néhány fekvőtámaszt.

Nem is kellett csalódnunk a SZIN lakóiban, ugyanis fantasztikus koordinációs képességekről tettek tanúbizonyságot, sőt még mi is tanultunk újat, hogyan lehet tesztelni józanságunkat. Hogy, mi is ez a módszer, megtudhatod videónkból!

NÉZD MEG AZT IS, HOGYAN ÉNEKELTEK A FESZTIVÁLOZÓK KEDVENC SZIN FELLÉPŐJÜKTŐL

Nem is lehetne igazi egy fesztivál, ha nem énekelnénk teli torokból a zenekarokkal együtt kedvenc számainkat. Ezt kihasználva Szegedi Pletykák rovatunk keretében arra kértük a bátor, csengő-bongó hangú fesztiválozókat, énekeljék el nekünk a SZIN fellépőktől választott kedvenc dalaikat.

PÉNTEKEN TIMMY TRUMPET -RA TOMBOLTAK A FESZTIVÁLOZÓK

Óriásit ment az ausztrál hardstyle-félisten, Timmy Trumpet az újszegedi Partfürdőn, aki hol megpróbálta letépni a fejünket, hol bekevert egy kis Korda Gyuri bácsi féle Repteret, de az igazi show-t a fináléra hagyta: az Ismerős Arcok – Nélküled című slágerével búcsúzott, óriási magyar zászlót lobogtatva, magyar feleségét, Tomcsányi Anettet a színpadra szólítva. Apropó, a végén még egy pezsgősüveget is széttört a saját fején, reméljük, nem fájt nagyon. Szubjektív beszámoló érkezik, egy kis közéleti szösszenettel a végén.

ÉS VÉGÜL, EZEKRE AZ ÁRAKRA SZÁMÍTHATSZ, HA MA KIMÉSZ RITA ORÁRA

Negyedik napja döng a Szegedi Ifjúsági Napok, mi pedig – akárcsak az összes idei, szegedi fesztivál esetében – beröffentettük a Szeged365 Árfigyelőt. Nem olcsó móka a SZIN, bár 2023 nyarán igazából az lenne a furcsa, ha bármi “normális” árban mozogna mifelénk. A szombati napijegyért 23 ezer ropogós magyar forintot kell leszurkolni, odakint (vagy inkább, odabent) 2000-ért adnak egy sajtos-tejfölös lángost és nagyjából ugyanennyiért egy feles pálinkát, a kiszolgálás színvonalára viszont nem lehet panasz.

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb