Szegedi Arcok

Matracot, 2022-es árakon, egészségpénztári kártyával? Sima ügy, a szegedi Álommanó ezt is elintézte!

Szeged belvárosában létezik egy üzlet, ahol az álmodozás a munkaköri leírásba is beletartozik. A város legújabb matracboltjában, az Álommanó matrac- és ágyszaküzletben komolyan veszik az alvást, sőt, még egészségpénztári kártyával is lehet náluk a különböző termékekért fizetni, mindezt 2022-es árakon.

Azt hiszed az alvás csak pihentet és ennyi, slussz-passz? Nagyon tévedsz. Amennyiben rákeresel az interneten az alvás és az egészség összefüggésére, kapásból a következő szöveget dobja ki neked a Gugli.

„Az alvás segít megőrizni a szívünk egészségét. Ha nem alszunk eleget, akkor magasabb lesz a vérnyomásunk – derítették ki kutatások, és az alváshiány emellett például a szívroham esélyét is megnöveli. Ha ugyanis nem pihenünk eleget, a szervezetünkben megnő a stresszhormonok, elsősorban a kortizol szintje.”

Ezenfelül olyasmit is olvasni a különböző egészségügyi szakportálokon, hogy az alvás a megfelelő pszichés működéshez is elengedhetetlen. Most, hogy kezdődik a suli, indul az egyetem, különösen fontos, hogy toppon legyen az ember fia és lánya, amihez kell a tuti matrac, de anyunak és apunak is kellemesebb az éjszaka, ha nem nyikorog ritmikusan a régi, rozsdás heverő. Mindezt az Álommanónál is tudják, ugyanis ők egy igazi családi vállalkozás.

Mivel az egészség és az alvás kéz a kézben jár, kézenfekvő, hogy egészségpénztári kártyával is lehessen azokért a termékekért fizetni, amik elősegítik a pihentető alvást, mint például a bolt matracai, illetve „Best Dream” párnái.

Az egészségpénztári kártya egyébként nem egy ördögtől való találmány. Olyan, mint a bankkártya, csak az előbbivel ellentétben nem lehet vele bármilyen termékért fizetni, csakis egy bizonyos listán lévőkért. A matrac, párna pont ilyesminek számít.  Még az egészségpénztár felé történő kötelező elszámolást sem kell a vevőnek intéznie, a szegedi Álommanók készségesen megteszik ezt helyettünk.

A slusszpoént a végére hagytuk: a Bécsi körúti szaküzlet továbbra is a Best Dream 2022-es áraival dolgozik, szóval, igazi Back 2 the Future stílusú időutazásra készülhetünk, ráadásul készpénz helyett az egészségpénztári kártyán lévő összeget használva.

Az álommanókat itt találod meg:

Cím: Bécsi körút 26., Szeged, Hungary

Facebook: https://www.facebook.com/alommanomatracbolt/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb