Sport

A Honvédtól igazolt hátvédet a Szeged-Csanád GA

A Budapest Honvéd csapatától érkező Horváth Milánnal 3+1 éves megállapodást kötött a Szeged-Csanád Grosics Akadémia – jelentették be a közösségi oldalukon, ahol azt is írják, hogy Milán egyik célja az, hogy a szegedi klubbal feljussanak az NB I-be.

Mint kiderült, Horváth Milán 2002. január 30-án született Kistarcsán. A Csepel utánpótlásában kezdett el futballozni, majd 2016-ban a Budapest Honvéd akadémiájára került. A 193 centiméteres belső védő az U16-os korosztálytól kezdve végigjárta az utánpótlás válogatottakat. Három idényt töltött kölcsönben Siófokon, ahol 74 NB II-es meccsen lépett pályára. 2022 nyarán Mezőkövesdhez igazolt kölcsönbe, ahol augusztus 7-én a Kisvárda elleni mérkőzésen debütált az élvonalban.

SZERETNE MINÉL TÖBBET JÁTSZANI SZEGEDEN

„Azzal a céllal érkeztem, hogy a klubbal feljussak az NB I-be. Úgy gondolom, hogy ehhez minden feltétel adott, a Szeged-Csanád GA évek óta az élmezőnyben végez az NB II-ben. Fontos volt számomra, hogy egy olyan csapathoz igazoljak, amellyel megegyeznek a céljaink. Szegeden szeretik a focit és sokan járnak ki a meccsekre. Szeretnék minél többet játszani a szegedi közönség előtt” – nyilatkozta Horváth Milán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb