Kikapcs

Sad news: vége a nyárnak, bezárt a Lapos Beach

“A homok teknős visszaúszik a Tiszába, mert bezárt a Lapos erre az évre, hogy 2024 nyarán újra megnyithassuk, megint bővítve a szolgáltatások körét” – így búcsúzott a nyári szezontól Mihálik Edvin a közösségi oldalán, tehát most jó pár hónapos pihenőre megy a helyiek közkedvelt pihenőhelye.

Mihálik Edvin mellett Botka László, városunk polgármestere is megszólalt, mint közösségi oldalán írta, “Szeged újranyílt szabad strandja idén is az egyik legnépszerűbb hely volt a nyári kánikulában. Meggyőződésünk, hogy városunk legfőbb természeti kincsét mindenkinek elérhetővé kell tenni, ezért folyamatosan fejlesztjük a város ingyenes strandját a Tisza partján. Köszönöm, hogy együtt vigyázunk gyönyörű folyónkra!”

A Lapos Beach egyébként június 16-án nyílt meg idén. Sorozatban ez volt a harmadik év, hogy a felújított Laposon hűsölhettek a szegediek. Született is pár remekmű, köztük a kedvenc óriáskrokodilunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb