Kikapcs

Ismerd meg a MERKBAU-SW Umwelttechnik Térkő Napokat szeptember 15-16. között Szegeden

Szeptember 15-16-án Szeged városa fokozott izgalommal készül a MERKBAU-SW Umwelttechnik Térkő Napokra, melyek az idei év kert- és térkő ünnepévé válhatnak. Az esemény két teljes napja alatt olyan témák kerülnek fókuszba, amelyek érdekelhetik mindazokat, akik a kertépítés és térkövezés szerelmesei, vagy akár csak átlagos kerttulajdonosok.

A rendezvényen kiváló lehetőség nyílik a térkő gyártási technológiáinak és innovatív termékeinek megismerésére. Ezenkívül megtekinthetőek lesznek a lerakási praktikák, amelyek segítenek a kerted vagy teraszod újragondolásában, valamint szakértőink kivitelezési tanácsokkal is ellátják a résztvevőket. Továbbá, olyan területekbe is betekinthetsz, amelyek a térkövek ápolásával foglalkoznak, így garantáltan hosszú élettartamot biztosíthatsz kerted burkolatának.

Az ACO Magyarország is kiállít majd mindkét napon, bemutatva kerti kiegészítőit és innovatív megoldásait. ACO termékek közé tartoznak kerti zuhanyfolyók, folyókarendszerek, udvari összefolyók, beépített lábtörlők, szikkasztórendszerek, gyeprácsok és kavicsstabilizálók, amelyekkel egyedivé teheted kertedet és teraszodat.

Mindezen felül, az esemény szórakoztató is lesz, hiszen szombaton 9:00-tól 13:00-ig kis kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket. De nem csak a kicsik, hanem a nagyok is kedvükre válogathatnak a különféle finomságok között egy olasz pizza foodtruck kínálatából.

Tehát, ne hagyd ki a MERKBAU-SW Umwelttechnik Térkő Napokat 2023. szeptember 15-16-án Szegeden! És egy kis extra ösztönzés is vár: ha legalább 120 négyzetméter SW térkövet vásárolsz, garantált wellness pihenésre jogosító ajándékutalványt kaphatsz két személyre, két éjszakára a 4 csillagos velencei Resort&Spa-ba. Ráadásul, nyereményjátékkal is készülünk, melyet az esemény Beszélgetés rovatában fogunk közzétenni, így érdemes figyelni a friss információkat.


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb