Mindenmás

Nem mindennapi helytállást tanúsítottak a hódmezővásárhelyi katonák az M5-ösön történt balesetnél, egy hat hónapos kisbaba is a kamionnak ütköző autóban volt

Balesettel indul a kedd, kamionnal ütközött egy autó az M5-ösön – írtuk meg a történtek után nem sokkal, majd ma az is kiderült, hogy a balesetnél pont ott voltak a hódmezővásárhelyi MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái, akik nem mindennapi helytállást tanúsítottak a helyszínen.

Mint megtudtuk, egy osztrák rendszámú személyautó fékezés nélkül egy kamionnak csapódott, majd korlátnak ütközött. A hódmezővásárhelyi alakulat autópályán haladó katonái, észlelve a szalagkorlátnál füstölgő személygépjárművet, azonnal félreálltak és megkezdték a helyszín felmérését.

EGY HAT HÓNAPOS KISBABA IS AZ AUTÓBAN VOLT

Mint Kis Csenge őrmester részletezte, a kamion vezetője nem szenvedett sérülést, a személygépjárműben utazó három személy közül azonban az édesanya súlyos, az édesapa könnyebb sérüléseket szenvedett. Szerencsére a hat hónapos kisbabán nem találtak sérülésre utaló jeleket.

Soproni Regina őrmester megvizsgálta és felügyelte a gyermeket, amíg Soproni Dávid őrmester megkezdte az édesanya sérüléseinek ellátását. A baleset körül kialakult forgalmi helyzetet eközben Kasza Roland szakaszvezető irányította, a társszervek kiérkezéséig. Gratulálunk a példás helytállásért!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb