Közélet

Bronx itt van: a LIDL parkolóban lövöldöztek a migránsok Szabadkán, egy ember megsérült

A Pannon RTV értesülései szerint migránsok lövöldöztek a szabadkai Pap Pál utcában található Lidl üzletlánc parkolójában pénteken. Az incidens során egy migráns sebesült meg, akit a helyszínen elláttak a kiérkező mentők, majd kórházba szállították.

18 óra 30 perc környékén a városközponttól néhány száz méterre található zsúfolt bevásárlóközpontban lövöldöztek a migránsok Szabadkán. 4-5 fő vett részt a tűzharcban, egyikük megsebesült. A szemtanúk elmondása szerint 4-5 lövés hangzott el. A sérültet a kórházba szállították. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek és összegyűjtötték azokat az elkövetőket, akik szétszaladtak, majd elvitték őket.

A lap beszámolója szerint 4-5 lövést lehetett hallani, majd a sérült migráns összeesett, több személy pedig elmenekült. 

„Lövöldöztek itt a parkolóban. Ültem az autóban, egyszer csak elkezdődött a lövöldözés, láttam, hogy a férfi rátámaszkodik az autómra, láttam, hogy meglőtték, hívtam a rendőröket, a többiek szétszaladtak”

– nyilatkozta a portálnak egy szemtanú.

A kiérkező mentősök a sérült migránst ellátták, a rendőrök pedig két főt elvezettek. A terepen több töltényhüvelyt is látni lehetett. Az összesereglett vásárlók értetlenül álltak a helyzet előtt, mint mondták, hihetetlen, hogy már a város központjában is lövöldöznek az illegális bevándorlók, nem csak az erdő mélyén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb