Gasztro

Kemény vállalás, a Trójából: ha nem ér ki 60 perc alatt a futár, ingyen kapsz egy kemencés desszertet

“Ha nem ér ki a futárunk a rendelésed leadásától számított 60 percen belül, a vendégünk vagy egy kemencés tejberizs desszertre, 950 Ft értékben” – posztolták ki a Trójások csütörtök este, rákérdeztünk náluk, a hír igaz, sőt, a vállalásuk egészen szeptember végéig érvényes. Mint mondták, a minőség és a gyorsaság egyformán fontos nekik, a kollégáik villámgyorsak, így aztán úgy vannak vele, mindkét esetben jól járnak:

  • ha időben kiérnek, akkor hozzák a jól ismert formájukat,
  • ha nem, akkor pedig van egy jó ürügyük arra, hogy megajándékozzák a szegedieket.

A felajánlás persze a Szeged-körtöltésen belüli szállításokra érvényes, értelemszerűen Mórahalomra vagy Ököritófülpösre már nekik is Mission Impossible kategória lenne a 60 perces kivitel. Az ajándék desszertet szerintünk nem kell bemutatnunk, a Trója-féle kemencés sült tejberizs már legalább annyira szegedikum, mint a halászlé vagy a fűszerpaprika. Nagy, finom és különleges, így, ebben a formában valahogy más nem tudja ezt a műfajt Szegeden. Ha a futár túlszalad a 60 percen, egy kupont kapsz, amit vagy a Kölcsey utcában tudsz beváltani, vagy egy következő rendelés során felhasználni.

Trója Ételbár és Hummusz Terasz a Kölcsey utca 4-ben vár, telefonon a +3630 627 9056 számon, online pedig ITT éred el őket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb