Mindenmás

Valami gubanc van Vásárhelyen: a város több pontján is áramkimaradások vannak

,,Már megint a fél városban nincs áram Hódmezővásárhelyen” – jelezte a Promenád24-nek több olvasója is a problémát vasárnap. A város több pontján is áramkimaradások vannak, valaki a boltban nem tudott kártyával fizetni, többen pedig a műszaki cikkeik miatt aggódnak.

Már megint a fél városban nincs áram Hódmezővásárhelyen – jelezte a portálnak több olvasója is vasárnap. Információik szerint a Hódtó egyes része, a Kertváros utcái (többek között a Munkácsy Mihály utca, a Medgyessy Ferenc utca, a Rudnay és a Hóvirág utca) is érintett, ezeken a helyeken vagy egyáltalán nincs ma áram, vagy hol visszajön, hol elmegy. Mint írják, a szolgáltató arról tájékoztatta a lakosokat, hogy a középfeszültségű hálózattal akadt probléma. A vásárhelyiek mindenesetre roppant dühösek emiatt, akad, aki a vasárnapi ebédet nem tudja elkészíteni, más azt írta, nem tudott a boltban bankkártyával fizetni. „A Dr. Rapcsák András utcában is folyamatos az áramkimaradás. Szerintem nem tesz jót a folyamatos kimaradás a műszaki dolgoknak. És hogyha ez szerelés miatt, van azt meg jelezni kellene pont ezért. Félek, hogy tönkremennek a műszaki cikkek” – írta a portálnak egyik olvasója vasárnap.

A HELYI CSOPORTOKBAN IS PANASZKODNAK A PROBLÉMÁRA

A HMVHELY CAR LIFE NEVŰ Facebook-csoportban is panaszkodnak a problémára, van aki arról számolt be, hogy több helyi bevásárlóközpontban például világítás sem volt, de van olyan is, aki azt írja, hogy víz sincs az egyik utcában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb