MindenmásNem kategorizált

FullAnyuuuu és az igazi női esszencia – Vastaps az előadás végén, sok nevetés és sok könny: az előadás, amitől libabőrösek lettünk mi is

Kiss Balázs a Szeged365 kamerája előtt a nagy sikerű előadás után beszélgetett a rendkívül népszerű és szeretett FullAnyuuuval, aki megosztotta velünk sikerének kulisszatitkait. Elárulta honnan van az ereje, mi a célja, és miért segít a családokon, nőkön és gyermekeken. Megható, sokszor könnyedén vicces és totál libabőr előadás után beszélgettünk FullAnyuuuu-val.

Szeged, a város ahol a nap mindig süt, és ahol az emberek szükségét érzik a nagy beszélgetéseknek, imádjuk azokat az előadásokat amelyek inspirálnak bennünket. És ha valaki, akkor FullAnyuuuu, azaz Suhai Niki, ezt a szükségletet tudja kielégíteni. Az előadása nem csupán azok számára nyújtott szellemi és érzelmi táplálékot, akik a Hungi Vigadó székeiben foglaltak helyet, de azok számára is, akik most nézik meg az előadásról készült videót. Természetesen a helyszínen sokkal nagyobb hatása volt az estének: vastapssal és számtalan öleléssel jelezte a közönség, hogy nagyon megérintett mindenkit az itt hallottak. 

A TALÁLKOZÁS AMELY MEGVÁLTOZTAT

Az előadás után sorra jöttek a gratulációk, a vastapssal kísért ováció után pedig Kiss Balázs, a Szeged365 Family képviseletében beszélgetett FullAnyuuuval. “Az igazi női esszencia olyan mint a napfény, eléri az embert, akkor is ha éppen egy felhő takarja. Ezt próbáltam átadni az előadásomban.” – mesélte Suhai Niki, amikor a siker titkáról kérdeztük. Az interjút itt tudod megnézni:

LOKÁLPATRIÓTA SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL

Szeged városát FullAnyuuuu egyfajta szellemi otthonként emlegette. “Itt találtam rá arra, amit igazán szeretek csinálni, és itt találtam meg azt a közönséget, ami igazán megért engem.” Természetesen nem rejtette véka alá, az ország minden pontjáról kap megkereséseket, és még idén szeretne több városban is személyesen találkozni az igen népes 33 ezres rajongótáborának tagjaival. Szegeden él, szereti a várost,  de már nagyon várja, hogy még több városban tudja átadni azt az erőt, ami neki is segített megváltoztatni az életét.

A NŐI LÉT NEM MINDIG KÖNNYŰ, DE CSODÁLATOS 

“Olyan sok feladat hárul ránk nőkre. Nem csak anyaként, hanem nőként, emberként. Az előadásom a kihívásokról és a megoldásokról szólt. A megoldások, amiket kínáltam, nem csupán elméleti tanácsok. Ezeket a módszereket magam is alkalmazom, és tudom, hogy működnek” – fogalmazott FullAnyuuuu.

A KÖZÖSSÉG EREJE

“A nőknek egymást kell támogatniuk. Ebben hiszek, és ezt is igyekszem közvetíteni. Köszönöm Szegednek, hogy megtapasztalhattam ezt az egységet és az összetartozást, amit itt éreztem.” Szeged után tehát hamarosan érkezik egy országos előadás sorozat, de erről még többet nem árult el nekünk Niki, csak sejtelmesen azt mondta, ha rajta múlik egy nő sem marad egyedül, és olyan estekkel készül, amely gyökeresen megváltoztatja a nők és a családok életét, sokkal magabiztosabbak, erősebbek és sikeresebbek lesznek azok a hölgyek akiknek át tudja adni az erejét. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb