Kikapcs

Már meg is van a dátum: 2024-ben is érkezik a Kétlábon vagy Kétkeréken jótékonysági futás

Elképesztő sikerrel zárult szeptember első hétvégéjén az idei Kétlábon vagy Kétkeréken a Gyermekklinikáért című jótékonysági futó – és kerékpárosverseny, s alighogy véget ért a rendezvény, Jakab Guszti, az esemény főszervezője már be is jelentette a következő, a sorban a hetedik jótékonysági futás dátumát jövőre: 2024-ben a jó ügy érdekében szeptember 7-én, szombaton, 10 órától pattanhatnak bringájuk nyergébe, vagy húzhatnak futócipőt a tenni akaró szegediek.

IDÉN TÖBB, MINT 4 MILLIÓ FORINT GYŰLT ÖSSZE

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, hatalmas összefogásnak lehettünk tanúi az idei jótékonysági futamon. Elképesztő számban jelentek meg a versenyző szegediek az újszegedi Partfürdőn: körülbelül 480-an pattantak nyeregbe bringájukra és több mint 400 fő körül alakult azoknak a száma, akik felhúzták a futócipőjüket. Sőt, még el sem kezdődött a rendezvény, már több, mint 2 millió forint gyűlt össze a jó cél érdekében, végül pedig pontosan 4.260.300 Ft-nál állt meg az összeg.

A BEFOLYT ÖSSZEG 100%-ÁT A SZEGEDI GYERMEKKLINIKÁNAK ADOMÁNYOZTÁK

Az előző évekhez hasonlóan idén is a befolyt összeg 100%-át a szegedi Gyermekklinikának adományozták, melyet az intézmény olyan eszköz vásárlására fordít, amire a legnagyobb szükség van.

Mint a rendezvény Facebook eseményében írták, a részletekkel hamarosan jönnek a szervezők, ITT tudod nyomon követni az információkat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb