Mindenmás

Nagy a baj az M5-ösön: négyes karambol történt a Szeged felé vezető oldalon, totálisan beállt a pálya, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre (frissítve)

Összeütközött négy személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, szombat délután, Kakucs közelében – tájékoztatott a Katasztrófavédelem. Sándor nevű olvasónk, aki most is a helyszínen tartózkodik arról számolt be, hogy jelenleg is a sorban állnak, eddig három mentő és három tűzoltó érkezett a helyszínre, illetve egy mentőhelikopter is.

Baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán szombaton kora délután, Kakucs közelében, a  39. és a 40. kilométer között. A balesethez a dabasi és a fővárosi hivatásos, valamint az ócsai önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanítottak három gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Több olvasónktól is kaptunk fotókat a helyszínről, mint írják, a pálya teljesen beállt. A helyszínre több tűzoltó és mentőegység is érkezett, illetve egy mentőhelikopter is.

FRISSÍTÉS (14:55): ÚJABB OLVASÓIN BESZÁMOLÓT KAPTUNK, KÉT BALESET IS TÖRTÉNT

Sándor olvasónk újabb beszámolóval jelentkezett, mint elmondta, úgy néz ki, hogy két baleset is történt: az elsőnél egy személyautó ütközött egy motorral, ami még mindig az úttest közepén hever. Innen nagyjából egy 50-100 méterre pedig még három autó karambolozott, amelyek szintén nagyon csúnyán összetörtek – üzente szerkesztőségünknek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb