Kikapcs

A Napfény Műteremben beszélgettünk Pokorny Liával és Elek Ferenc-el! Kiderült mindketten oda vannak Szegedért! (videók)

Pokorny Lia és Elek Ferenc elképesztő alakításával, Gönczi Dorka és Varga Zsolt szakértelmével egy nem mindennapi előadáson jártunk. A Válótársas című produkció nem csak szórakoztatott, de tanított is!

Nem mindennapi este volt ez a Napfény Műteremben. Pokorny Lia és Elek Ferenc színművészek improvizált, irányított jelenetekben hozták el nekünk a párkapcsolati kommunikációs szakember, Varga Zsolt és a válási mediátor, Gönczi Dorka tapasztalatait. A humor és a rögtönzések segítségével kerülhettünk közelebb saját kapcsolati problémáinkhoz. Ütős volt a kezdés: hatalmas vitával, a nézőtéren jelent meg a két kiváló művész!

AZ INTERAKTÍV SZÍNHÁZ EREJE

A közönség nem csak nézőként, de aktív résztvevőként is jelen volt az előadásban. A színművészek és a szakértők közösen igyekeztek feloldani a feszültséget, bemutatva a párkapcsolatokban előforduló helyzeteket és azok megoldásait. Az előadás végére a nézők úgy érezték, valóban használható eszközöket kaptak a kezükbe. Nem bírtuk ki, Elek Ferencet is megkérdeztük Szegedről, emlékekről, érzésekről:

A FENSÉGES VACSORA MINDENKINEK ÍZLETT

Mindenki megdicsérte a finom ételeket és az italválasztékot is. A rosé kacsamell, mákba forgatott túrógombóccal és mangó chutney-val, illetve a mogyorós-csokis kekszmorzsás pohárkrém mindenkit elvarázsolt. Mi is leteszteltük a vacsorát: jelentjük még most a sorok írása közben is összefut minden a szakban, akkora íjorgia volt számunkra is.

NE HAGYD KI A KÖVETKEZŐKET!

Ha lemaradtál a Válótársasról, ne aggódj, hiszen a Napfény Műterem további csodálatos programokkal várja a kultúra és a gasztronómia kedvelőit. E hét vasárnap 19:00-kor Faludy – est lesz Borovics Tamással, október 6-án pedig a Docpiano Band fog koncertezni. És ne feledd, október 12-én újra Szegedre látogat Pokorny Lia, aki a prózai előadás helyett most dallal szórakoztatja a szegedi közönséget. A Füstre még van szabad asztal, siess foglalj Te is: hívjátok őket a 06 30 952 6500-as számon vagy írjatok az [email protected] e-mail címre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb