Közélet

Élénk, fényes hajkoronát szeretnél? 0 Ft-ért elintézik a BioHair Napfényben: szeptember végéig ajándék, direkt pigmentes hajbemosással lepnek meg a Napfény Park okos fodrászatában!

Ragyogó, egészséges hajkorona? A BioHair Napfény – ben nincs akadálya, sőt a lelked is Napfénnyel telik meg, kívül-belül megújulsz, ha a kiváló fodrászok kezei közé kerülsz és még várakoznod sem kell a feltöltődésre. Egész szeptemberben ajándék, direkt pigmentes hajbemosással kedveskednek vendégeiknek, tudtuk meg Ivánkay Judit tulajdonostól, azonban ez még nem minden. Kettő, egyedülálló kezelés részesei lehetünk, hogy ha betérünk a Napfény Parkban található kis ékszerdobozba, a BioHair Napfény-be.

BIOHAIR BAR – AZ “ÉNIDŐ” SZENTÉLYE

A direkt pigmentes hajbemosással kitolhatod a következő festés időpontját, sőt fényesebb, élénkebb hajkorona boldog tulajdonosa lehetsz. A teljes feltöltődés érdekében úgynevezett BioHair Bar-t alakítottak ki, ahol a festék vagy pakolás hatóideje alatt egy finom kávé kíséretében pihentethetjük testünk-lelkünk. Nem titkolt céljuk, hogy a várakozási időt minél kellemesebbé tegyék vendégeik számára és mindezt most ajándékba kaphatja bárki, aki betér a Napfény Parkban található okos fodrászatba.

BALANCE KEZELÉS – KIEGYENSÚLYOZOTT FEJBŐR, KIEGYENSÚLYOZOTT LÉLEK

A BioHair küldetésében a kezdetektől fogva kiemelt szempont volt a természetes, kímélő hajápolás, a natúr, ammóniamentes alapanyagok illetve hatóanyagok alkalmazása. A “ne árts” alapelv mottójukká vált, így született meg az ötlet és a szándék egy új szolgáltatáskör, a haj- és fejbőr vizsgálaton alapuló Balance kezelés bevezetésére. Mind férfiak, mind nők egyre többen érkeznek az üzletbe különböző típusú fejbőr problémákkal. A BioHair szalonokban elérhető Balance termékcsaládot kifejezetten a hajkoronánk állapotát befolyásoló tünetekre, például túlzott korpásodásra, hajhullásra fejlesztették ki, a kezelés hatására néhány hónap alatt helyreáll a fejbőr egészsége. A Balance kezelést csak vizsgával rendelkező fodrász-terapeuta kollégák végezhetik.

2023 A NŐK ÉVE A BIOHAIR-BEN

Nehezen engeded el a tengerparti, szélfútta frizurát? A BioHair csapata a laza, nyári hullámokról is gondoskodik egész évben, a Newave nevet viselő, kíméletes kezelésnek köszönhetően. A Newave szolgáltatás nem csak göndörítésre, hanem a haj dúsítására is kimondottan alkalmas, volument ad a tartás nélküli, vékony szálú hajnak – árulta el nekünk Judit. A haj szerkezete ugyanolyan egészséges marad, mint a kezelés előtt, tehát senkit ne tévesszen meg, nem a dauerról van szó, ez egy ammónia-és szulfátmentes, innovatív kezelés.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb