MindenmásVideo365

„Mama, nem jó az irány” – egymás után kétszer is szembe hajtott a forgalommal egy idős asszony a kecskeméti körforgalomban, egy videó is előkerült róla

Egymás után kétszer is szembe hajtott a forgalommal egy idős nő az egyik kecskeméti körforgalomban. A hajmeresztő videót egy fedélzeti kamera rögzítette. A nő mögött haladó sofőr szerint csak a többi autóson múlt, hogy nem történt baleset, de végül sikerült neki eltalálnia a szegedi felhajtót.

“Eléggé balesetveszélyes volt, mert nem rajta múlt, hanem a többi sofőrön. Jött egy kamion az utolsó körforgalomnál, amit elnézett, de ő is észrevette és meg bírt állni” – mondta az egyik sofőr a Tényeknek.

VÉGÜL SIKERÜLT ELTALÁLNI A SZEGEDI FELHAJTÓT

Úgy tudni, éppen az 54-es főúton mentek az autósok a szakadó esőben, amikor az idős nő lecsapta a körforgalmat és a forgalommal szemben hajtott. A többi sofőrt is sokkolta az eset, egy időre mindenki megállt. “Ezután szembe szeretett volna felhajtani az autópálya lejáróra, de ott is villogtak, dudáltak neki, így eltalálta a szegedi felhajtót” – tette hozzá a felvétel készítője, amit itt tudsz megsasolni:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb