Mindenmás

Szeptemberben is folytatódik a Fesztivál Szezon Szegeden: A The Welcome Camp hivatalos szállítója a Taxi Plusz Szeged

Míg sokan azt gondolják, hogy a fesztivál szezon véget ér augusztus végével, Szeged városában még tart a zene és a szórakozás időszaka. Ezt a tényt erősíti meg a város újabb nagyszabású eseménye, a The Welcome Camp, amely a Taxi Plusz Szegedet választotta hivatalos szállítójává. Az eseményre való készülődés izgalmas és látványos, és a város lakói számára is lehetőséget nyújt, hogy tovább élvezzék a fesztiválélményt.

A The Welcome Camp egyedülállóan összekapcsolja a zenét, a művészetet és a közösségi élményt, és garantáltan felpezsdíti Szeged életét szeptember 29. és október 1. között. Az esemény a Szegedi Partfürdő és Kemping területén kerül megrendezésre, ahol különböző zenei előadók és művészek lépnek fel, valamint interaktív programokkal és kreatív művészeti tevékenységekkel várják a résztvevőket.

A Taxi Plusz Szeged büszkén vállalja a szállítói szerepet ezen az eseményen is, így segítve a fesztiválhangulat fenntartását és a résztvevők könnyű közlekedését. A vállalat hosszú évek óta részt vesz Szeged legnagyobb rendezvényeinek támogatásában és szállításában. Mint emlékezetes, a Taxi Plusz Szeged már korábban is aktív szereplője volt a város fesztiváléletének, hiszen a Szegedi Ifjúsági Napok hivatalos szállítójaként is tevékenykednek.

“Az események szervezése és támogatása mindig is része volt vállalatunk kulturális és közösségi szerepvállalásának” – mondta el a Taxi Plusz képviselője. “A The Welcome Camp egy újabb lehetőség számunkra, hogy hozzájáruljunk a város kulturális életéhez, és megkönnyítsük az emberek részvételét a helyi fesztiválokon.”

Tehát ne hagyjátok ki a szeptemberi The Welcome Camp fesztivált, és bízzátok magatokat a Taxi Plusz tapasztalt és megbízható csapatára a szállításban. Élvezd a zenét és a kultúrát Szegeden, még a fesztivál szezon utolsó hónapjában is!

Azt tudtátok, hogy a Taxi Plusznak saját applikációja is van? Könnyű használni, gombnyomásra tudtok autót hívni, az érkező jármű helyzetéről pedig pontos tájékoztatást kaptok egy animáció formájában, hogy mindig tudjátok merre jár a fuvar. Ha nem vagy a technika ördöge, az sem akadály, hívj Taxit mobilon a +36 62 555 555-ös számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb