Mindenmás

Napi pakk: 32 fok, bringás reggeli és Autómentes nap vár ma rád Szegeden

Hagyd otthon a kocsit, pattanj biciklire és finom harapnivalóval indulhat a napod a Dóm téren! Bizony, ma tartják az Autómentes napot Szegeden, ezért telis-tele leszünk programokkal a Dóm, illetve a Dugonics téren. Izgalmas kis napnak nézünk tehát elébe Szegeden, s még az időjárás is kedvezni fog nekünk, sok-sok napsütésre számíthatunk napközben. Reggeli kávét a kézbe, itt a Napi pakk, szállítjuk az infókat már kora reggel!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Móric, Írisz, Marót, Maurícia, Mór, Ottó, Tamás és Zöldike nevű olvasónknak! Születésnaposokat is köszönthetünk:

  • ugyanis 64 éve látta meg a napvilágot Andrea Bocelli olasz tenorista,
  • 46 éve Ronaldo brazil profi labdarúgó, a világ egyik legsikeresebb focistája,
  • 41 éve pedig Pápai Joci énekes, cigány származású előadó, a Dal 2017-es győztese.

SZELES, DE MELEG NAPUNK LESZ MA SZEGEDEN

Pénteken többórás napsütésre számíthatunk Szegeden. Csapadéktól nem kell tartanunk, a déli, délnyugati szél azonban élénk, erős lesz. A kora reggeli 14-19 fokot követően napközben 27 és 33 fok közé melegedhet a levegő.

MA BRINGÁS REGGELI VÁR AZ AUTÓMENTES NAP ALKALMÁBÓL

Ismét lesz Bringás reggeli Szegeden az Autómentes nap alkalmából. A Szegedi Városkép és Piac Kft péntek reggel 7-9-ig a Dóm téren várja harapnivalóval az arra kerékpározókat. Az idei év mottója a „Takarékoskodj az energiával!” lesz.

MA MÉG ÉRVÉNYES FORGALMI ENGEDÉLLYEL UTAZHATUNK AZ SZKT JÁRATAIN

Minden évben megtartják az Európai Mobilitás Hetét, ezen belül az Autómentes világnapot, amelyhez csatlakozott a Szegedi Közlekedési Kft. is. Mint közösségi oldalukon közölték, szeptember 16-án, szombaton üzemkezdettől szeptember 22-e, péntek üzemzárásig a szegedi trolikon és villamosokon egy érvényes forgalmi engedély felmutatásával két felnőtt és három gyerek utazhat ingyenesen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb