Kikapcs

Hello, itt Firenze! A napsütötte Toszkána egyetlen napra a Delimo Cukrászdába költözik

Kiss Eszter neve már ismerősen csenghet a Szeged365 olvasóinak fülében, a Firenzében élő szegedi idegenvezető több alkalommal is bejelentkezett hozzánk a Covid idején, azóta pedig kiadta könyvét, “Hello. Itt Firenze” címmel. Ha bejöttek a Toszkánában családot alapító, mindig mosolygós szegedi lány történetei, klassz hírünk van:

Eszti szeptember 29-án, (jövő) pénteken délután 16:30-tól az Árkád Szegedben működő a Delimo Kézműves Cukrászdában fog dedikálással egybekötött közönségtalálkozót tartani.

Mindezt pont a Kávé Világnapján, pont abban a Delimoban, amelynek pár sarokkal arrébb működő ikertestvére, a REÖK Kézműves Cukrászda 2018 végén egy országos közönségszavazáson lett az Év Kávézója, az általuk főzött Pascucci Golden Shack pedig az Év Kávéja.

“Ha tetszettek a könyvem történetei, és szívesen elmesélnéd a miértet, vagy szeretnéd ha az első lapján egy személyes üzenet kapna helyet tőlem neked, akkor gyere el szeptember 29-án, pénteken délután 16:30-tól az Árkád Szegedbe, a Delimo cukrászdába. A sarokban várlak!”

– írta a hivatalos eseményben Kiss Eszter, aki azt kérte olvasóitól, hogy vigyék magukkal a dedikálásra váró könyvüket, mert a helyszínen csak nagyon korlátozott számban áll majd rendelkezésre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb