Mindenmás

Motorkerékpár és személyautó ütközött Csanádpalotán, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Csanádpalotán, a Lant utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésénél, szombat délután, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Tájékoztatásuk szerint a motoron két ember ült. A makói hivatásos tűzoltók próbálják áramtalanítani a gépjárművet. A helyszínre mentőhelikopter érkezett.

NEM EZ VOLT MA MÁR AZ ELSŐ BALESET

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kamion az M5-ös autópálya 108-as kilométerénél, Kiskunfélegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon, szombaton kora reggel, valamint háznak ütközött egy autó Pusztamérgesen, a Petőfi utcában, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Összeütközött egy kisbusz és két személygépkocsi Kecskemét északi elkerülő útján, az M5-ös autópályát az 5-ös, a 441-es és a 44-es főúttal összekötő 445-ös számú főút 2-es kilométerénél, szombat dél körül, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb