Szegedi Arcok

Alvászavarral küzd az a kislány, akit négy réteg ruhán keresztül harapott meg egy kutya a Kárász utcán, az ügyészség felfüggesztett börtönt kér a gazdára

Átharapta a kezét, így máig nem tudja behajlítani az ujját az a nő, akit tavaly novemberben támadott meg egy kutya Szegeden. Az állat a kislányát is megharapta, aki emiatt hónapokig alvászavarral küzdött. Az ügyészség most emelt vádat a kutya gazdája ellen, akire felfüggesztett börtönt kérnek – szúrta ki az RTL.

Mint tavaly elsőként megírtuk, felháborodásának adott hangot Adel Smith, a mesterfodrászként dolgozó, amerikai kötődéssel is rendelkező szegedi édesanya, akit 12 éves kislányával, Sophie-val együtt támadott meg egy részeg férfi két kutyája a Kárász utcán. A hölgy akkor exkluzív interjút adott a Szeged365-nek, melyben percről percre mesélte el a horrorisztikus eset részleteit, egyben döbbenetesnek nevezte, hogy az agresszív állatokat csak napok múltán vitték be az ebrendészetre. A több embert – köztük gyerekeket – is megtámadó kutyák a történteket követően még két és fél napon át lehettek szabadon Szeged belvárosában. A teljes interjú itt:

A MAI NAPIG MEGVAN A NYOMA A HARAPÁSNAK A KISLÁNYON

Az RTL azt írja a témában, hogy a 12 éves Sophie még most is pontosan emlékszik a történtekre. “Ránéztem a kutyákra, és egyből elkezdtek engem támadni. Megharapott az egyik kutya, négy réteg ruhán keresztül, a mai napig megvan a nyoma” – mesélte, majd azt is kiemelte, ezek után kezdett alvászavarral küzdeni. Az állat az édesanyjának is nekirontott, aki most azt mondja, hogy ideje sem volt védekezni. Átharapta a kezét, még most sem tudja behajlítani az ujját, hónapokig tartott a felépülés. Az esetet máig nem heverte ki.

MOST EMELTEK VÁDAT

A történet ismételt aktualitását egyébként az adja, hogy az ügyészség most emelt vádat a kutya gazdája ellen. A két állat Adelék előtt egy öt fős, fiatalokból álló társaságot is megkergetett, egyikük kezét megkapva. A férfinak gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt kell felelnie, az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kér rá.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb