Mindenmás

Napszemüveget lopott egy nő Szegeden, a rendőrség az állampolgárok segítségét kéri

Két férfit is keres a rendőrség jelenleg Szegeden, van akit lopás, mást verekedés miatt köröznek, azonban most egy nő is felkerült a listára. A rendőrség ma azt közölte, hogy az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában is, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

Mint írják, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető 2023. július 12-én délelőtt egy szegedi üzlet padján őrizetlenül hagyott napszemüveget ellopott. A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült:

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22).

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Mint megírtuk, egy másik férfit is lopás miatt köröznek, egy szegedi bevásárlóközpont üzletéből ruhákat és lábbeliket tulajdonított el:

Valamint egy másik férfit is köröznek, aki bántalmazott egy másik férfit az egyik szegedi buszmegállóban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb