Mindenmás

Vigyázat, cukiság riadó: új munkatársat kaptak a vásárhelyi tűzoltók, ő itt Delta, a nyolchetes kismacska

Vadonatúj munkatársat kaptak a hódmezővásárhelyi tűzoltók, az örömhírről pedig a Katasztrófavédelem közösségi oldalán számoltak be. Ahogyan a bejegyzésben is olvasható, a mindössze nyolchetes Delta még nem sokat látott a világból, de máris megtanulta, hogyan váljon a tűzoltók kedvencévé.

Új munkatárs érkezett Hódmezővásárhelyre: Delta, a nyolchetes kismacska azonnal levette a lábáról a legerősebb férfiakat is. Mint ahogyan a Katasztrófavédelem közösségi oldalán olvasható:

,,Maradjunk annyiban, hogy Delta cica még nem sokat látott a világból, de máris megtanulta, hogyan váljon a tűzoltók kedvencévé, vegyen le minden erős férfit a lábáról, pislogjon nagyokat, amivel valakit mindig meghat (így a tálja sem marad üresen), és még a játékba is befogja a fiúkat. Van már neki tűzoltókhoz méltó neve, összkomfortos lakása, meleg pokróca, teli pocakja, és sok-sok játszótársa. A nyolchetes macsek ugyan a tűzoltó-technikai fogalmakkal és kifejezésekkel még bajban van, de már profin le tudja adni a vészjelzést, ha éhes, vagy éppen egy kis szeretetre van szüksége. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók pedig szívesen eleget is tesznek ennek a kérésnek, hiszen az ő napjaik is jobban telnek, ha egy ilyen aranyos négylábú sündörög körülöttük. Nyugodt szolgálatot, Delta! ” – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán. A macskáról természetesen több fotót is megosztottak, mutatjuk őket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb