Blog

Legszegedibb Szegediek: köszönjük a rengeteg nevezést, egy hét múlva indul az őrület!

Augusztus 20. óta pörögnek a nevezések a tavaly minden rekordot megdöntő a Boutique Optique és a Prágai Látszerészet bemutatja: Legszegedibb Szegediek közönségszavazásra, amely az idén is hét kategóriában hivatott eldönteni, kikre legyen büszke a Napfény Városa. A projekt az idén is 100%-ban politikamentes, a végeredmény pedig öltönyös uraságok helyett csakis a szegediek akaratától függ, sőt, még az is, hogy kikre lehet majd voksolni.

A hivatalos nevezés október 1-ig tartott, vagyis,

  • vasárnap éjfélig vártuk a tippeket,
  • kaptunk is, nem is keveset, összesen több, mint 3000 üzenet, e-mail, tipp érkezett,
  • most éppen kiértékeljük az eredményeket,
  • majd október 8-án már indul is a voksolás az első kategóriában!

Hálásan köszönjük az eddig leadott közel 3000 nevezést, fantasztikus érzés úgy nekilátni a szervezésnek, hogy ekkorát pörögtök rajta!

Amíg mi összesítünk, hoztunk Nektek pár, a Hungi Vigadóban megtartott 2022-es díjátadón készült Szeged365 videót, hogy vasárnapig se maradjatok városunk büszkeségei nélkül:

https://www.youtube.com/watch?v=t-rsy6RTjAk&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fszeged365.hu%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Köszönjük a támogatást a projekt főszponzorainak, a Boutique Optique és a Prágai Látszerészet csapatának és azoknak a remek szegedi vállalkozásoknak, akik az idén is hozzájárulnak ahhoz, hogy városunk büszkeségeit köszönthessük!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb