Kikapcs

Na, ki lesz a 2023-as szegedi Csókkirály? Fenyő Miklós visszatér az újszegedi sportcsarnokba

Csavard fel a szőnyeget, Hotel Menthol, Csókkirály… soroljuk még? Fenyő Miklós egy igazi legenda, aki legutóbb pont a Kecskemét365-tel közösen vette be a Hírös Várost, szombaton ugyanis Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban robbantott a régi házibulik hamisíthatatlan hangulatával. Nincs megállás, ha ott voltál a tavaly év végi, szegedi Fenyő-koncerten, vagy lemaradtál a mostani, kecskemétiről, vagy csak szimplán újraélnéd a hamisítatlan jampi-fílinget, szólunk: december 9-én Szegedre érkezik az idén 55 éves hype-vonat.

Mielőtt valaki félreértené:

nem Fenyő Miklós 55 éves, hanem a karrierje.

Több, mint évszázaddal ezelőtt, egy legendás „Ki mit tud?” győzelemmel indult a Fenyő-sztori, azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek. Fenyő Miklós több mint egy előadó, egy kultusz, maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum. Ekkora életutat bejárva pedig megszámlálhatatlan élményt szerzett, melyek felejthetetlenné varázsolják számára pályafutását.

“Minden egyes életszakaszban voltak különleges időszakok, pillanatok. Én minden dallal, minden koncerttel ünneplek, hiszen ez ad erőt, amikor érzem a közönség szeretetét. Így tulajdonképpen minden évnek, minden pillanatnak hálás vagyok, ezáltal mindegyik emlékezetes is marad számomra”

– mondta el Fenyő Miklós a legutóbbi koncertje előtti Kecskemét365 interjúban. Az ünneplés pedig 2023-ban sem maradhat el:

december 9-én az újszegedi Városi Sportcsarnokban pörögnek majd a pöttyös szoknyák, úgy, ahogy csakis egy Fenyő-bulin tudnak.

A bemelegítést városunk szülötte, egyben 10-ből 9 szegedi kedvenc lemezlovasa, Dj Dominique fogja végezni, ráadásul alap, hogy ez alkalommal is Szeged365 olvasók konferálhatják majd fel az ikont, valahogy úgy, mint egy éve:

A felejthetetlennek ígérkező bulira a jegyértékesítés már el is indult, a JEGY.hu oldalán már 6800 Ft-tól elérhetőek a beugrók Szeged legnagyobb házibulijára.

MADE IN FENYŐ 

55 ÉV ROCK AND ROLL

FENYŐ MIKLÓS KONCERT – SHOW – 2023

Szeged – Városi Sportcsarnok

2023. december 9.  (szombat), 20.30 óra

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb