Mindenmás

Ma megnyitja kapuit az ősz legjobb ajánlata a Merkbau Zrt.-nél

Ma végre elstartolt a várva várt Nagy Őszi Akció és Nagytakarítás a Merkbau Zrt.-nél! Ez a különleges esemény 2023. október 14-ig tart, és számtalan izgalmas lehetőséget kínál mindazoknak, akik otthonuk felújítását tervezik vagy kertjüket szeretnék szépíteni.

Az őszi időszak hagyományosan az otthoni projektek és felújítások ideje, és a Merkbau Zrt. ebben az évben sem hagyja ki ezt a lehetőséget. Az esemény során számos különleges ajánlat és kedvezmény várja az érdeklődőket.

Mit is kínál pontosan nektek a Merkbau Zrt.? Segítenek például újra színezni az otthonod, ugyanis a nemesvakolatokhoz most színfelár nélkül juthatsz hozzá. Nem akarsz szállítási költséget fizetni? Semmi gond, ugyanis ha legalább 100 négyzetméternyi 20 mm-es kültéri lapot vásárolsz, 30 km-es körzeten belül a Merkbau ingyenesen kiszállítja Neked!

Az őszi nagytakarítás alatt megtekintheted a készleten lévő építőanyagokat, térköveket, nyílászárókat, burkolatokat és szanitereket egyaránt, így a kiválasztás után egyből haza is viheted a megvásárolt terméket.

További részletekért és a legfrissebb ajánlatokért látogassatok el Szegeden a Wimmer Fülöp utcába október 2. és 14. között a Merkbau Zrt. építőcenterébe!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb