Sport

A szezon végén távozhat az OTP Bank-PICK Szeged egyik kulcsjátékosa

A szezon végén elhagyhatja a Szeged kézilabdacsapatát a szlovén irányító Dean Bombac. Minderről a Handball Planet írt saját forrásaira hivatkozva, megjegyezve, hogy a játékos szerződése 2024 nyarán amúgy is lejárna és nem hosszabbítja meg. Hozzátették, hogy a következő hetekben bejelentik majd, hol folytatja.

A 34 éves Bombacnak a mostani összességében a nyolcadik, sorozatban pedig a hatodik szezonja a szegedi csapatnál – tett egy kitérőt közben a lengyel Kielcénél. Kétszeres magyar bajnok és egyszeres Magyar Kupa-győztes a csapattal – írja a 24.hu a témával kapcsolatban. A lap azt is megjegyzi, hogy a helyi klub átmeneti szezonban van. Tíz év után távozott Juan Carlos Pastor, jelenleg Kárpáti Krisztián irányít, míg a következő idényben a svéd Michael Appelgren lesz a vezetőedző, akinek majd a klubikon, Jonas Kallman segíti a munkáját.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb