Közélet

Figyelmeztet az MH 4. Területvédelmi Ezred: csütörtök reggel katonai járművek jelennek meg Szegeden

Az MH 4. Területvédelmi Ezred 2023. október 5-én a reggeli órákban személyi állomány átcsoportosítást hajt végre, ezért megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalon: Szent Gellért Fórum (Szeged, Városgazda utca 19) – Kossuth Lajos sugárút – Tisza Lajos krt – Dugonics tér – Aradi Vértanúk tere – értesítette szerkesztőségünket az MH 4. Területvédelmi Ezred.

Mint kiemelték, a Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel a konvojok hossza és szabály szerinti  haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását kísérőjárművek biztosítják.

Kérik a járművezetőket, hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy az állampolgárok nyugalmát a lehető legkisebb mértékben zavarja – tették hozzá.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb