Kikapcs

Exkluzív videó: Így készül a fenséges steak a Napfény Műterem konyhájában! Nézd meg a videót és foglalj asztalt mára

A Szeged365 csapata ismét egy különleges helyszínre kalauzol Téged. Ezúttal a város szívében, a Napfény Műterem egyik konyhájába látogattunk el, hogy megmutassuk, hogyan készül az egyik legfinomabb steak a városban. A Napfény Műterem nem csupán az élvonalbeli kulturális programjaival, hanem kimagasló gasztronómiai kínálatával is kiemelkedik Szeged pezsgő életéből. Megmutatjuk, hogy miért érdemes asztalt foglalni akár már ma estére!

Amikor belépünk a Napfény Műterem ajtaján, rögtön a különleges atmoszféra és az ínycsiklandó illatok fogadnak. A konyhában találkoztunk Zoltán séffel, aki nem titkolta el előlünk, hogy a steak elkészítésének melyik lépése a legkritikusabb. Nem is akarunk túl sokat elárulni, mert a részletekért érdemes megtekinteni a videónkat, ami egy igazi csemege a vizuális élvezetek kedvelőinek is.

Azt mindannyian tudjuk, hogy egy jó steak sokszor a hús minőségén is múlik. Zoltán séf és csapata csak a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik, hogy a vendégek valóban maradandó élménnyel távozzanak. És nem csak a steak miatt érdemes ellátogatni, hiszen a menüsorban számos egyéb ínycsiklandó étel közül választhatunk. Ne felejtsd el, a Napfény Műterem nem csak az ízlelőbimbóidnak kínál felejthetetlen élményeket. A kulináris kalandok mellett számos izgalmas kulturális programmal is várják a vendégeket.

E hét pénteken, 19:00-kor a Docpiano Band lép fel a ‘Napfény Műterem 1. Fejezet‘ című rendezvényen. Október 12-én, szerdán, 18:00-kor Füst-Pokorny Lia varázslatos zenés estje lesz. Majd október 20-án, pénteken, szintén 18:00-kor Klem Viktor bemutatja Patrick Süskind: ‘A Nagybőgő‘ című darabját. Minden esemény a Napfény Műteremben kerül megrendezésre, Szeged szívében. Az eseményekre a jegyek gyorsan fogynak, ezért érdemes előre foglalni.

A Napfény Műterem nem csak egy étterem, hanem egy kulturális központ is. Tehát, ha egy olyan helyet keresel Szegeden, ahol nem csak a gyomrod, de a lelked is feltöltődik, akkor a Napfény Műterem a tökéletes választás. A fenséges steak mellett az igényes kulturális programok garantáltan maradandó emléket fognak hagyni. Ne habozz, foglalj asztalt már ma estére, és élvezd a Napfény Műterem kivételes vendégszeretetét!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb