Szegedi ArcokVideo365

“Beugrott a taxiba és soha többet nem akart kiszállni” – Szeged365 nightdrive, a Tempó Taxi legjobb sztorijaival

Az idén már 40. éve hasítja a szegedi utakat a Tempó Taxi, akiknek elektromos járgányát legutóbb Kis Máté IBO interkontinentális bajnok ökölvívóval teszteltük. Házibuliból rendeltünk egy fuvart az egyik belvárosi szórakozóhelyre, sofőrünk, Dóró József amellett, hogy előkapta a kedvenc sztoriját, a 2023-as év legnagyobb Tempó-dobását is elmesélte:

az év végéig minden nap 40. utasa 4000 Ft-ot nyer, egy 40 ponttal feltöltött törzsutaskártya formájában.

A Tempó Taxi egyébként állandó, kiemelt szereplője az éjszakai életnek, többek között a Retro, a Sing Sing és a Tisza Dokk előtt is ők drosztolnak, ezért aztán hétvégente többszáz szegedit visznek buliba, vagy éppen buliból haza.

Dávid kollégánk arról is faggatta Józsit, hogy mennyire buli az éjszakai taxis-lét, nomeg arról, hogy mihez tudott kezdeni azzal a járókelővel, aki egy zebránál várakozva gondolt egyet, feltépte a Mondeo ajtaját, beugrott a kocsiba és soha többé nem volt hajlandó kiugrani onnan.

A napjainkra már 20 ezres (ebből több, mint 10 ezer aktív, ami nem kis bizalmi faktort feltételez) törzsutas-táborral rendelkező Tempo Taxit a nap 24 órájában a (06 62) 490 490 számon éred el,

kattintva tudod letölteni. A nyereményjáték már elindult, sőt, december 31-ig minden nap nyer valaki:

a nap 40. utasa 4000 Ft gazdája lesz, leutazható törzsutaskártya-feltöltés formájában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb