Kikapcs

Ma este teltház előtt lép fel a DocPiano a Napfény Műteremben! Októberben folytatódnak a rendezvények: Pokorni Lia és Klem Viktor jön Szegedre

Az éjszaka sikerét örömmel jelentjük, hogy ma este a DocPiano Band előadása teltházas lett a Napfény Műteremben. A gyorsan lefoglalt asztalok és a közönség lelkes várakozása bizonyítja, hogy Szeged kulturális élete pezseg és virágzik. Ha lemaradtál az estéről, ne keseredj el; az októberi eseménynaptárban számos izgalmas program vár rád.

Október 12-én, egy varázslatos őszi estén Pokorny Lia és Grósz Zsuzsanna kíséretében lép fel. Az ikonikus dalok, mint az “I Got Rhythm” és az “Embraceable You” csendülnek fel, amelyek már önmagukban is egy-egy történettel vagy emlékkel fűződnek. Pokorny Lia szívhez szóló magyar dalokkal is készül, mint például az “Engem a rumba döntöget romba.” A zene és a szavak egysége egy intim atmoszférát teremt, ahol a közönség érezheti, hogy részese egy kivételes előadásnak.

Október 20-án Klem Viktor interpretációjában egy újabb kihagyhatatlan előadás lesz, a “A Nagybőgő” című komolyzenei standup. A műsor során a zenész és a közönség között kialakul egy közvetlen beszélgetés, ahol a nagybőgős őszintén vall az életéről, a zenéhez és a társadalomhoz fűződő viszonyáról.

Mindkét esemény előtt és után vacsora és italok szolgálnak fel, és a belépőjegy ára tartalmazza ezeket a kulináris élvezeteket is. Az eseményekre a jegyek korlátozott számban elérhetők, ezért érdemes minél előbb beszerezni őket.

Ha nem szeretnél lemaradni ezekről a kivételes eseményekről, foglalj mihamarabb, mert a helyek gyorsan betelnek. Az eseményekről érdeklődni lehet e-mailben a [email protected] címen vagy telefonon a +36 30 952 6500 számon. Várunk mindenkit szeretettel a Napfény Műteremben, ahol a kultúra és a kulináris élvezetek találkoznak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb