Mindenmás

Napi pakk: 25 fok, élénk szél, Őszi Kulturális Fesztivál és Pick meccs is vár ma ránk Szegeden

Kitart a kellemes időjárás, 25 fok lesz ma a galaxis legszeretnivalóbb városában! Programokból sem lesz hiány, hiszen pörög tovább az Őszi Kulturális Fesztivál és még egy rendhagyó PICK meccs is lesz az arénában. Addig viszont még van egy klassz reggelünk, egy jó kávénk és egy villámgyors Szeged365 napi pakkunk!  

NÉVNAPOSOK ÉS HALÁSZ JUDIT SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot nektek: Amália, Amál, Bakács, Bekény, Bekes, Békés, Garfield, Gerold, Girót, Mária, Márk, Márkus, Rodion, Szergiusz, Vendelina és Zserald! Érdekességek szombatra:

  • ma lett 71 éves Vlagyimir Putyin orosz politikus, államférfi,
  • de ugyancsak ma ünnepli születésnapját Halász Judit, Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, Halhatatlanok Társulatának örökös tagja,
  • valamint Rózsa György újságíró, műsorvezető, szerkesztő, producer is (Kapcsoltam).

FÁTYOLFELHŐK ÉS 25 FOK JÖN SZEGEDRE

Szombaton sok lesz felettünk a fátyolfelhő, így szűrt napsütésre van kilátás. Számottevő csapadék nem várható, de hajnalban helyenként pára- és ködfoltok képződhetnek. A nyugatias szél többfelé élénk, helyenként erős lesz. Napközben 21-26 fokot mérhetünk Szegeden.

RENGETEG PROGRAM LESZ SZEGEDEN

Telis-tele vagyunk ezen a hétvégén programokkal Szegeden. Tovább zakatol az SZTE Őszi Kulturális Fesztiválja, de startol a Fool Moon Acappella Fesztivál is és a Füvészkert, a Somogyi-könyvtár, valamint a Reök-palota is tárt karokkal vár minden kikapcsolódni vágyót Szegeden. Összeszedtük a legtutibb programokat a hétvégére:

RÓZSASZÍNBEN LESZNEK A KÉKEK

Szombaton a Balatonfüred elleni meccsen egyedi, különleges mezben lép pályára az OTP Bank-Pick Szeged, csatlakoznak ugyanis a mellrák elleni kampányhoz. Mint kiemelték: “minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. Csapatunk is csatlakozik ehhez az akcióhoz, szombaton a Balatonfüred elleni hazai bajnokin egy különleges, rózsaszínű, egyedi mezben lépünk majd pályára. Szeretnénk mi is felhívni a figyelmet a mammográfiai szűrés fontosságára.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb