KikapcsVideo365

Nápoly? Milánó? Felejtsd el, az idén ősszel Algyőn tombol a dolce vita!

Kíváncsiak voltunk, hogy mit tud az algyői Olajbogyó Pizzéria, amiért Szegedről, Makóról és Vásárhelyről is hajlandóak átkocsikázni a vendégeik a mindössze 5000 fős településre. A válasz röviden: pizzát sütni, picit bővebben, pizzát sütni, valami eszelősen jól, egészen jellegzetes, az állandóan változó gasztro-trendekre fittyet hányó ízvilágban, óriási méretben és meglepően normális áron, már 2090 Ft-tól. A többit elmeséljük a videóban, amit Nagy Zsolt üzemeltetővel vettünk fel, miközben egy teljes napra hazavágtuk magunkat egy ipari méretű gyros-tállal és a fent említett pizzával.

Zsolti arca ismerős lesz, mivel úgyis kérdeznétek, segítünk, a Sun City Szabadidőközpontban készített Szeged365-ös videókból, például

  • ebből,
  • ebből,
  • és ebből is,

de ez most más tészta, szó szerint.

Mint főhősünk elmondta, számukra a legnagyobb elismerés, hogy 12 éve nem kellett hozzányúlni az étlaphoz, a vendégeik mindig azt a minőséget kapják és úgy, amit és ahogyan megszoktak. A Bartók Béla utcai teraszon a pizzák mellett salátákat, tortillákat, tálakat és gyros-t is árulnak, a forgatás kedvéért (meg persze azért, mert valami elmebeteg módon jól nézett ki) be is vállaltunk egyet, ami tényleg szürreális méretű volt, Andor kolléga meg is kérdezte a pincérlánytól, hogy ez most több személyes tál lesz-e vagy csak “sima”?

Az Olajbogyó Pizzériát az algyői Bartók Béla utcában találod, ami még nekünk is meglepetés volt, hogy a futárjaik egészen Szegedig eljönnek:

  • Tápéra,
  • Baktóba,
  • és Petőfitelepre (nomeg Új-Petőfitelepre) is szállítanak.

Rendeléshez, asztalfoglaláshoz hívd a +3670 453 0045 számot, a mindössze 2700 Ft-ért ipari mennyiségű bárányhúst rád szabadító Gyros Tállal pedig vigyázz, mi két napig nem tudtunk menni utána!

Riporter: Kisházi Sándor

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb