KözéletVideo365

Rendőrautókat vertek szét a déli határnál a migránsok, videón mutatják be a halomban álló, megrongált szolgálati járműveket

Féltégla nagyságú kővel törték be a rendőrautó szélvédőjét a szerb-magyar határon – írtuk meg még áprilisban, de nagyon úgy fest, hogy a tendencia folytatódik, a migránsok továbbra is hatalmas károkat okoznak. Most Magyarország Kormánya egy újabb felvételt mutatott be a déli határról, és a szétroncsolt autókról.

Betört szélvédők, szétvert motorháztetők, több tíz kilós fatörzseket dobálnak az éjszakában: egyre durvábbak a migránsok a déli határnál – írja Magyarország Kormánya a közösségi oldalán, ahol egy videót is közzétettek a halomban álló, megrongált szolgálati autókról Röszkénél:

HÉTFŐN IS ODALETT AZ EGYIK SZOLGÁLATI KOCSI

Nem kell a távolba tekinteni, hogy hasonló esetet találjunk, hiszen pont hétfőn esett meg, hogy egy embercsempész a jármű megállítása során nekiütközött egy szolgálati kocsinak, majd az illegális bevándorlókkal együtt elmenekült Ásotthalomnál.

ÁSOTTHALOM KÖRNYÉKE HADSZINTÉRRÉ VÁLTOZOTT

Azt is megírtuk, hogy pattanásig feszült a helyzet Ásotthalomnál, mindennaposak a súlyos atrocitások, valamint a fegyveres összetűzések az embercsempészetre szakosodott gengszterbandák között. A 24.hu megnézte, hogyan működik a sokat emlegetett déli határvédelem. Meghallgatták, mit tapasztalnak, hogyan éreznek az ott lakók, és határzónába is ellátogattak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb